venerdì 29 aprile 2022

Telephelyszolgáltatás Olaszországban: új lehetőségek cégek számára

Napjaink globalizálódó világában a cégek egyre inkább hajlanak a nemzetközi nyitás felé, hogy újabb, külföldi piacokon is szerencsét próbáljanak. Ha az otthoni piac már telített, túl körülményes a bürokrácia, túlságosan magasak az adóterhek és a munkaerőköltségek, akkor kiváló megoldást nyújthat egy külföldi telephely igénybevétele.

A nemzetközivé válással a cégek nemcsak új partnereket, fogyasztókat és ügyfeleket érnek el a kiszélesedett piaci területen, de új lehetőségek tárháza is megnyílik számukra, hiszen akár új finanszírozási forrásokat is igénybe vehetnek (pl. állami pályázatokat, hozzájárulásokat, támogatott hiteleket stb.).
Az olasz piacra való nyitást első lépéseként ajánljuk a külföldi képviseleti iroda megnyitását. Az olaszországi Ragusa városában működő Inpress Events & Communication 2017 óta nyújt székhely, telephely és fióktelephely szolgáltatást külföldi cégek és szakemberek számára. A szolgáltatás keretében a székhelyét a mi üzleti központunkban hozzuk létre, amely címet minden hivatalos célra (adóhivatal, kereskedelmi kamarák, cégjegyzékek stb.) fel tud használni, minden céges dokumentumon (on-, és offline is) jogszerűen feltüntethet.

Üzleti leveleket, ajánlott küldeményeket, kisebb csomagokat, adminisztrációs dokumentumokat irodánkban (postai székhely) tud fogadni, ezzel jelentős pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell külön erre a célra saját helyiséget bérelnie.

A beérkezett küldeményekről ügyfeleinket haladéktalanul értesítjük e-mailben, és az ügyfél által megadott címre továbbítjuk. A szolgáltatás keretében egy 14x5 cm-es, elegáns, ezüst alapon fekete feliratos cégtáblát is kihelyezünk az épületre, amely egyúttal jelzi a vállalat jelenlétét is az üzleti központunkban.

A Ragusa központjában található (vasútállomás 170m, Kereskedelmi Kamara 350m, Megyei Önkormányzati 450m) üzleti központunk további szolgáltatásokkal is rendelkezésére áll a vele partneri kapcsolatban álló cégek számára, mint például tárgyalótermek biztosítása, vagy bemutatóterem igénybevétele.

Mindemellett vállalunk fordítást (céges dokumentumok és műszaki-kereskedelmi szövegek is), olasz média felületeken való PR megjelenések szervezését, sajtóközlemények megírását és kiküldését, honlapkészítést és virtuális iroda szolgáltatást is (telefonnal és állandó képviselettel).

Az Inpress Events & Communication alacsony árakkal, rugalmassággal és professzionális szolgáltatásokkal várja immár az olasz piac iránt érdeklődő magyar ügyfelek jelentkezését is.


info e-mail

Nessun commento :

Posta un commento